Publik och press

Publik- och deltagarröster:photo 3 (10)
”Föredömligt lekfullt i ett sammanhang som
kan uppfattas tungt och betungande.”
Hammarby församling, Upplands Väsby

”Tack! Föreställningen kan mycket väl användas på utbildningar för arbete i Svenska Kyrkan”
Deltagarröster Söderhamns kontrakt

“Helnöjd! Mycket skickligt skrivet och utfört! Högsta betyg! Rekommenderar gruppen till andra församlingar. ”
“Träffande i hur Svenska kyrkan har det idag. Och frågorna hur vi ska lösa dessa är en lång process. Föreställningen var mycket bra och rolig. Gärna en längre pjäs hur det går för de inblandade.”
Deltagarröster Sofia församling, Stockholm

“Diskussionerna som teatern väckte var bra! Toppen – Paulina och Team K som gav så många tankar! Dock fick det mig att tänka på hur har vi det i egna KR? Med process, samarbete – samspel? Det blir mycket att ta med och jobba i egna KR.”
Deltagare, förtroendevalda Visby stift.

“De var väl förberedda och omfattade det mesta som vi förtroendevalda  bör veta. Fredagskvällen var helt fantastisk, den gav oss mycket att tänka på. Hur vi uppför oss mot våra medmänniskor bl.a., våra förutfattade meningar om olika personer, det skadar aldrig att påminnas om hur vi kanske uppför oss utan att reflektera över det. Kul med grupparbete där vi diskuterade olika frågor för att inte tala om när vi fixade en predikan. Många glada skratt, kvällen gick väldigt fort. Även lördagen var bra, viktigt med information om vad vi förtroendevalda bör veta. Själv har jag lång erfarenhet av det kyrkliga livet, men det är inte fel att bli uppgraderad på allt vi bör kunna. För mina kamrater hemifrån var mycket nytt ,det bevisar att det inte är fel med sådan information. Jag rekommenderar varmt det här upplägget. Vi fick information om många svåra saker, som tyvärr är verklighet för många, på ett glatt och roligt sätt. Det fastnar nog mer i medvetandet när det framförs på detta sätt. Man  är mer närvarande i tanken än om det varit ett enkelt föredrag.”
Mary Andersson, förtroendevald i svenska kyrkan, Visby stift.

“Positivt! Där alla medarbetare får komma till sin rätt och tjäna med de gåvor de har. Samtal, dialog, respekt, utveckling!”
Deltagare, Östersunds församling, om det efterföljande processarbetet.

Fotograf: Ahmed Triyono

Pressklipp:
Klicka på artiklarna för att se dem i större format.
Hudiksvalls tidning                Kyrkans tidning
folkkyrkeklipp HTfolkkyrkeklipp KT1folkkyrkeklipp KT2
24Tretton

24trettonklipp

 

Leave a comment